Alla inlägg under mars 2013

Av Annelie Finnebäck - 8 mars 2013 11:55

Ett besök hos kiropraktorn är avklarat. Det gjorde ont ont ont men det är det värt. På väg hem köpte jag mig ett tröstpris. En beige lampskärm till mitt vita sovrum. Lite färg skadar inte :-).

Kram alla vänner!

Av Annelie Finnebäck - 8 mars 2013 07:25

Jag älskar att det är vinter lite till. Förra veckan sken solen och då inhandlades fröpåsar men jag ska nog vänta lite med planteringen :-). Många minusgrader är utlovade nattetid så det är bäst att vänta.

Trollas mage växer och frodas. På lördag är det två veckor kvar och idag ska vi hämta ut Trollas nya hundkorg på posten.

Så en bild på hundarnas favoritleverans, ett paket från hundgott.se

Kram alla vänner!

Av Annelie Finnebäck - 6 mars 2013 20:45

Första dagen utan feber!

Sixten har fått en aktiveringsboll som han gillade skarpt. Nästa gång ska han få ett spel "Dog Spinny". Sixten gillar saker där han får finurla och greja en stund.

Trolla gillade också den nya bollen :-). Som ni kan se på bilden så la hon beslag på den. Finders keepers :-).

En hundkorg är beställd till Trolla från Häromi. Vi får se om det blir den eller de nyinköpta pallkragarna som får vara valplåda den första veckan.

Hundkorgarna till Sixten och Tage från Tradera som vi köpte av säljaren GadgetBay har vi inte fått än :(. Däremot flera mail med ursäkter att korgarna kommit bort i posten. De har kommit bort en gång och så en gång till och ska skickas en tredje gång ;-). Ja ja...den som lever får se :-).

Kram alla vänner!

Av Annelie Finnebäck - 4 mars 2013 07:46

Jag är övertygad om att det måste dra kallt i trasiga glashus. För trasigt blir ett glashus när du sitter i ett och kastar sten :-). Bättre att var och en sköter sitt och städar i sina garderober. Jag har feber men yrar inte för att jag skriver...den som är utan synd kastar första stenen :-).

Måste vara bättre att lägga tiden på sina hundar än att lappa ihop glashus :-).

Bilden visar den enda maträtten jag kanske skulle kunna känna smaken av :-).

Ps. Med avund kan man inte lappa ihop något med.

Kram alla vänner!

Av Annelie Finnebäck - 3 mars 2013 17:07

Första bilden är på en välmående Trolla som har 3 veckor kvar till valpning. Den andra är på Sixten som också är välmående och som vid ungefär samma tidpunkt ska bli pappa hos kennel Gogo Dolls.

På ultraljudet såg veterinären tre valpar och sen vet alla som varit och gjort sånt att veterinärerna inte vill gissa osv. Jag är nöjer mig med tre för jag vill inte ha så många som åtta som det var i punkbandskullen. Förra kullen blev en lyxvariant med en valp som fick vara överallt annat än i den då nyinköpta valphagen :-). Men det blir vad det blir. Det är bara att sitta bredvid och följa strömmen. Det man får bestämma är vilket färgband man ska märka valpen med :-).

Kram alla vänner!

Av Annelie Finnebäck - 2 mars 2013 19:43

Idag blev Tore (SE & FI UCH Kaspelix Square The Circle) uppmärksammad på Örebro läns kennelklubbs årsmöte för sitt svenska championat från förra året. Underbara Tore!

Nu blir det sängen tidigt med hundarna som sällskap. Känner mig yr och kallsvettig och det går inte imorgon för då kommer familjen på besök.

Kram alla vänner!

Av Annelie Finnebäck - 1 mars 2013 21:27

Jag missade Schyffert och Lindströms show "Ljust & fräscht". Showen handlade om det perfekta boendet.

Vad är det perfekta boendet? För mig är det ett hem med harmoni. Vad är då harmoni? Jag vet vad harmoni är mig :-). Hundarna bor med mig och är omkring mig och så bo ljust ljust ljust. Det är 4,5 år sedan jag målade väggarna här hemma vita och idag fick de en uppfräschning. Jag ska till kiropraktorn nästa vecka så det är lika bra att passa på. Jag vill som sagt ha ljust omkring mig och målade allt... vitt igen :-).

Man behöver inte döpa en hund till Strula och sen måla om hemma :-). Men jag har nu lärt mig att man med ljummet vatten kan torka bort oönskad målarfärg både från golv och dvärgschnauzer :-).

Den här snygga killen vill hitta ett hem som är utställningsintresserat :-). Jag skulle inte skriva så om en valp om jag verkligen inte trodde på honom. Argenta's Mini Endeavour "herr gul" är på fotot 9 veckor.

Kram alla vänner!

Presentation

Omröstning

Tävlar du aktivt i lydnad, rallylydnad eller agility med din Dvärgschnauzer.
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards