Alla inlägg under mars 2013

Av Annelie Finnebäck - 22 mars 2013 18:15

Nu har Trolla och valparna fått flyttat över till en pallkrage som står precis bredvid sängen.

De andra bilderna är på valparnas pappa "Bailey" som valp (NORD UCH EECH La Leia's Brilliant Bailey).

Nej, nu ska jag fortsätta och titta på andra avsnittet av "The killing". Kan verkligen rekommendera denna serie.
Den har fått på SVT men det har jag missat helt.

Kram alla vänner!

Av Annelie Finnebäck - 22 mars 2013 09:43

Det är inte helt lätt att fota alla fyra valparna samtidigt. Här är gänget imorse, grön hane, gul tik, blå hane under den röda tiken.

Den nya hundkorgen har den blå hanen redan kravlat sig ur :-). Så snart blir det nog en avdelad pallkrage :-).

Bilden på den sittande valpen är på "Eddie" född hos Argenta efter Min Tage och deras tik Clura. Han är så fin och letar efter ett lämpligt hem!

Kram alla vänner!

Av Annelie Finnebäck - 21 mars 2013 21:13

Jag tränar på att göra igenting :-). Går sådär men kommer gå bättre efter imorgon :-).

Valparna äter och ökar i vikt. Här är bilder på tjejerna, gul och röd. Och så en bild på hela gänget. Glöm inte att rösta på namnen till höger.

Tänkte ge serien "The killing" på Netflix en chans. Filmnet.se har jag sagt upp pga trassel med tekniken och anorektiskt innehåll.

Kram alla vänner!

Av Annelie Finnebäck - 21 mars 2013 06:11

Valparna är nu ett halvt dygn ungefär och de verkar trivas rätt bra i mjölkbaren :-). En tyst kull är en nöjd kull och det stämmer på denna.

Punkbandskullen som föddes 2011 och där de var åtta som skulle samsas var inte så tysta :-). Det kan jag förstå för vem kan vara nöjd när nån kliver på en när man äter :-).

Tage min prins, har nu fått sina första barnbarn i och med denna kull.

Kram alla vänner!

Av Annelie Finnebäck - 20 mars 2013 19:32

 


Klockan 16.35 föddes Trollas första valp och sista valpen föddes strax för 19.00 Totalt fyra valpar, två hanar och två tikar. Perfekt antal och fördelning. Allt har gått bra och man blir lika fascinerad varje gång av tikarnas instinkt att genast ta hand om sina valpar som om de aldrig gjort något annat.

 


Temat för kullen blir läskedrycker och till höger kan ni rösta på ert favoritnamn :-).


Kram alla vänner!

Av Annelie Finnebäck - 19 mars 2013 05:47

Bilden på kinesdamen kom inte med i inlägget häromdagen så vi provar på nytt. En genommysig liten tjej!

Nu blir det promenix med dogsen.

Kram alla vänner!

Av Annelie Finnebäck - 18 mars 2013 20:32

   


Igår blev båda mina fina killar, Tage och Sixten, pappa till varsin kull. Det följde vi med spänning och vi kommer att fortsätta att följa kullarnas utveckling! Efter Sixten hos kennel Gogo Dolls finns det valpar att tinga.


Min Trolla (Brackets Åsikt Utan Insikt) mår bra och vi har börjat nedräkningen till att hon ska ha valpar 23 mars +-3 dagar.


 

Argenta’s Mini Endeavour, Kennel Argenta söker ett hem  i Stockholmstrakten till Endeavour!  Den fina lilla Dvärgschnauzervalpen, “Eddie” är en framåt, social och trygg liten hund som redan har hunnit att prova på att åka tunnelbana, tåg och buss. Han promenerar med glädje både i centrum, går i affärer eller springer fritt i nationalparken. För er som läst min blogg tidigare så är det här en son (gult band) efter Tage och Argentas fina tik som kallas Clura.


I eftermiddags hann jag trimma Sixten och sen klämde jag in ett telefonmöte om stadgar :-). Imorgon ska jag plocka lite på Trolla så hon blir fin. På onsdag blir det Tages tur.


Kram alla vänner!


Av Annelie Finnebäck - 17 mars 2013 20:06

Idag har jag varit till Bauhaus och köpt golv och karmar till mina innerdörrar :-). Inte helt lätt att välja golv men til slut bestämde jag mig. Baxa allt till bilen och så baxa allt in. Min rygg säger att trimning får anstå till imorgon :-). Efter shoppingen blev det snabbmatslunch och skratt med J. jag träffade även denna mysiga kinesdam och slogs av tanken att en sån skulle man låna i några veckor. Men jag skulle nog inte klara av abstinensen efter trimning.

Sixten och Tage går precis som Trolla i väntans tider. Valpar är på g efter Tage hos kennel Elofins inom det närmsta dygnet och Sixten ska bli pappa inom kort hos kennel Gogo Dolls.

Dagen avslutades med lite klubbarbete.

Kram alla vänner!

Presentation

Omröstning

Tävlar du aktivt i lydnad, rallylydnad eller agility med din Dvärgschnauzer.
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards