Direktlänk till inlägg 30 juli 2012

Vilken lördag vi hade!

Av Annelie Finnebäck - 30 juli 2012 20:26


I lördags i Ransäter var det Tores första utställning efter sin 2-årsdag (Kaspelix Square The Circle). Han vann sitt sista cert och blev svensk champion! Underbara Tore som vickar på svansen när han rör sig i ringen :-). Kaspelix-Joel var med och hjälpte till idag. Hjälp är verkligen tacksamt när man har flera hundar anmälda. Tack för all hjälp Joel!



Kaspelix Square The Circle "Tore"  


Hunden blir ju inte mer champion för att man tar det sista certet nära tvåårsåldern men förutom att få en ny champion så får vi en klass mellan Sixten och Tore i några månader. Lite opraktiskt att ha en i unghundsklass och en i öppen klass. Ännu mer opraktiskt hade det blivit i januari då Sixten fyller 2 år och kommer att tävla i öppen klass men nu slipper vi det I-landsproblemet :-). Tack Maria för en underbar hund!

Lördagens certvinnare, Brackets Åsikt Utan Insikt "Trolla" och Kaspelix Square The Circle "Tore"


Brackets Åsikt Utan Insikt "Trolla" som är Tores brorsdotter vann också cert i lördags och blev andra bästa tik! Trevligt sällskap runt ringen och många grattiskramar blev det! Tack för alla gratulationer!


Helle (kennel Mohner) med Tage och domaren Kitty Sjöng i Danmark hösten 2011

  

Domaren i lördags, Kitty Sjong, gjorde Tores halvbror och Trollas pappa Tage (Kaspelix Kompis Tage) till BIS-1 i Danmark i höstas på Dvärgschnauzerklubbens utställning. Där blev Tage även dansk och nordisk champion.  



Kaspelix-Joel fäller ihop min utställningsbur


I och med Tores championat så har jag lovat Kaspelix-Joline att dricka mindre coca-cola :-). Hon frågade tidigare i somras om jag kunde lova att dricka mindre coca-cola efter att Tore blivit champion. Eller förresten sa hon då kanke du inte vill att han blir champion. Vem säger nej till ett championat :-). Så nu blir det mindre coca-cola :-).


 

  

Innan vi åker på utställning så undersöker Joel om det finns någon arena i närheten som han kan fota. I lördags blev det Löfbergs Lila Arena där Sveriges bästa hockeylag spelar.




vår belysning i lördagskväll  


Lördagen avslutades med värsta åskovädret. Åskan mullrade för fullt och blixtarna lyste upp hela himlen. Hundarna tog det med ro. Internet och allt annat var det bara att dra ut sladdarna för och tända ljus istället.


Nu har jag trimmat Tore, Trolla och Tage så nu blir det danska serien "Borgen" på SVT1 om det inte är utkonkurrerat av OS.


Kram alla vänner!

 
 
Barbro Coldenberg

Barbro Coldenberg

30 juli 2012 21:43

Stort Grattis! Du har så himla fina hundar!

http://www.barcols.se

Annelie Finnebäck

30 juli 2012 21:54

Tack Barbro!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annelie Finnebäck - 27 januari 2014 21:42


Min blogg hittar ni numera på kennelbrackets.wordpress.com

Av Annelie Finnebäck - 26 januari 2014 22:01

Vet inte om jag ska byta verktyg för bloggen till wordpress - kennelbrackets.wordpress.com - har varit inne där och testat lite. Vill ju kunna ladda upp filmer enkelt :-). Vad tycker ni? Någon som har erfarenhet av bloggplatsen och Wordpress? ...

Av Annelie Finnebäck - 26 januari 2014 08:44


Vera är som sin mamma, hon ska sova så nära mig som möjligt :-). Trolla är chanslös mot Vera för på något sätt lyckas Vera vara den som kommer närmast. Trolla har gett upp och använder Vera som huvudkudde istället :-). Helgen har varit intensiv ...

Av Annelie Finnebäck - 23 januari 2014 06:38


Här är en bild på Brackets Vira Blåtira "Vera" när hon var 2 dygn. Det är ca 10 månader sedan :-). Det är rogivande med valpar och man kan sitta vid valplådan hur länge som helst och studera dem. Många lägger ut bilder på nyfödda valpar på FB...

Av Annelie Finnebäck - 21 januari 2014 22:21


En bild från i somras på Ture och Vera :-). Vem äger dig? Du själv eller någon annan? Jag äger mig själv :-). Prova på att äga dig själv om du aldrig gjort det, det rekommenderas :-). Det gör du genom att bestämma över dina egna val, åsikter och...

Presentation

Omröstning

Tävlar du aktivt i lydnad, rallylydnad eller agility med din Dvärgschnauzer.
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards