Alla inlägg den 7 april 2011

Av Annelie Finnebäck - 7 april 2011 22:39

  Penséer och så en solcellslampa


Jag kan räkna upp ett flertal saker som jag är bättre på än att hålla växter vid liv :-). En del säger att de kan prata med växter och det är ju fint. Själv är jag glad om jag kommer ihåg att vattna dem :-).


I sovrummet har jag till exempel en garderobsblomma och vi trivs väldigt bra med varandra :-). Jag läste någonstans att Penséer kunde bo ute redan nu så idag åkte jag till Plantagen och köpte blommor.


 


Så nu har vi vårtecken i trädgården så länge det nu varar :-). Vet inte om rådjur äter Penséer, om inte så kanske frosten tar hand om blommorna. Men strunt samma, vi tänker njuta så länge det varar! Trädgårdsmöblerna är också på plats och ljungen är bortslängd. Drar jag upp rullgardinen imorgon och det har snöat så kommer ni att höra mig :-)


 

På Plantagen inhandlades också en blomma till mitt soffbord, en rosenbuske. Ska köpa en vit kruka på "CE Inne & Ute" imorgon.



Korgstol efter min mormor och ett skåp efter min pappa syns i bakgrunden.


Jag har städat hela trädgården från gamla trasiga leksaker som jag inte hann med innan första snön kom förra året. Påskhelgen ska bli en helg då vi ska såga ner sly och rensa i dikena runt tomten. Till min hjälp kommer jag att ha Kaspelix-Joel. Förr om åren var man på Älvsjömässan på hundutställning så nu får man skapa nya traditioner :-).


Nog fixade jag att ladda ner ljudboken från Appstore till min Iphone. Så nu lyssnar jag på den engelska versionen av Fågelskrämman "The scarecrow". Den är så spännande. 


Kram alla vänner!

Presentation

Omröstning

Tävlar du aktivt i lydnad, rallylydnad eller agility med din Dvärgschnauzer.
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards