Direktlänk till inlägg 15 maj 2011

Fullständig harmoni

Av Annelie Finnebäck - 15 maj 2011 20:14

   Underbara Sixten vet hur man njuter av livet.
 
     
Här har han lånat Tages favoritleksak
 
Igår hade jag en heldag med Kaspelix-Maria. Först var jag till Karlskoga Djurklinik där Örebro Läns Kennelklubbs delkurs i Utfordning skulle äga rum.
 
 
Jag är ansvarig för uppfödarutbildningarna i länet och hälsade deltagarna välkomna, delade ut kursböcker och överlämnade dem till kursledaren veterinär Magnus Andersson. Om ni inte har gått utfodringskursen så kan jag rekommendera den. Det är en underskattad kurs.

Sen vidare till Maria för som sagt en heldag. Vi grillade, hundarna lekte och busade, solen sken, trimning…ja, vad mer kan man begära.
 
Joline var snäll och städade min bil och så tvättade hon den. Så både hundar och bil hade finkostymen på sig när vi åkte hem sent på lördagskvällen. Joline bakade även chokladbollar så det blev även lite lördagsgodis :-). En dag i fullständig harmoni.
 
   Lördagsgodis :-)
Vi har haft en härlig dag idag också men på hemmaplan. Jag hade bestämt mig att göra ingenting idag men så läste jag en väns statusrad på Facebook "Skapar trädgård...".
 

   Dagens shopping på Plantagen
 
Då blev jag påmind om att jag också gör det :-). Så då var jag tvungen att åka iväg och inhandla jordgubbsplantor som ska planteras i en av pallkragarna. Så små som plantorna var så lär det nog inte bli jordgubbar förrän nästa år .
 
  
   Köpte även en "overall" till min webergrill
 
   Gillning, ett positivt måste när man bor i hus :-)
 
Nu måste en skål inhandlas från Bruka Design med texten jordgubbar. Om jag inte har en redan vill säga. Sen har vi inte gjort så mycket mer än att nyttjat trädäcket. Nu ska det bli jobb framför datorn innan det blir kväll. Helgen har varit i fullständig harmoni.
 
Imorgon blir det kurs igen för mig och Tore. Det ser vi fram emot!
Kram alla vänner!

Ps. Missa inte mitt föregående blogginlägg.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annelie Finnebäck - 27 januari 2014 21:42


Min blogg hittar ni numera på kennelbrackets.wordpress.com

Av Annelie Finnebäck - 26 januari 2014 22:01

Vet inte om jag ska byta verktyg för bloggen till wordpress - kennelbrackets.wordpress.com - har varit inne där och testat lite. Vill ju kunna ladda upp filmer enkelt :-). Vad tycker ni? Någon som har erfarenhet av bloggplatsen och Wordpress? ...

Av Annelie Finnebäck - 26 januari 2014 08:44


Vera är som sin mamma, hon ska sova så nära mig som möjligt :-). Trolla är chanslös mot Vera för på något sätt lyckas Vera vara den som kommer närmast. Trolla har gett upp och använder Vera som huvudkudde istället :-). Helgen har varit intensiv ...

Av Annelie Finnebäck - 23 januari 2014 06:38


Här är en bild på Brackets Vira Blåtira "Vera" när hon var 2 dygn. Det är ca 10 månader sedan :-). Det är rogivande med valpar och man kan sitta vid valplådan hur länge som helst och studera dem. Många lägger ut bilder på nyfödda valpar på FB...

Av Annelie Finnebäck - 21 januari 2014 22:21


En bild från i somras på Ture och Vera :-). Vem äger dig? Du själv eller någon annan? Jag äger mig själv :-). Prova på att äga dig själv om du aldrig gjort det, det rekommenderas :-). Det gör du genom att bestämma över dina egna val, åsikter och...

Presentation

Omröstning

Tävlar du aktivt i lydnad, rallylydnad eller agility med din Dvärgschnauzer.
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5
6
7
8
9 10
11
12 13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards