Alla inlägg den 18 augusti 2010

Av Annelie Finnebäck - 18 augusti 2010 19:58


Kaspelix-Jolines egenuppfödda marsvinsunge  


Hoppas att du haft en bra dag! Själv har jag haft en bra dag och blivit lite visare. Jag inser att jag ska blir mer kräsen med vad jag gör med min tid.


Äntligen har jag en ledig eftermiddag/kväll! Kommer inte riktigt ihåg när det hände sist. Har fortfarande bilder från Svenstavik och Askersund att gå igenom. Långpromenad med hundarna och sen trimning av Doxa och Trolla och efter det står det ingenting i kalendern. Egentid är inte helt fel :-).


Bor jag i världens bästa kvarter eller vad? Husen i vårt område har en gemensam samfällighet för vatten- och avlopp och det är ordning och reda på allt! Jag fick precis SMS om att det är tillfällig vattenbrist men att problemet är åtgärdat och inatt fungerar allt som vanligt igen. Det är sån service när man via SMS får nyheter från de olika kommittéerna om vad som händer och sker i samfälligheten. Jag hade tänkt tonat håret, vilken tur att jag inte började med det. Vad hade man gjort om vattnet tagit slut, stoppat huvudet i ett dike eller, ha ha ha. Kändes som turen var på min sida ikväll.


Jag var riktigt sugen på att gå ut i skogen och plocka svamp en insåg att mina stövlar just nu befinner sig i Göteborgsregionen så det får bli en annan dag. Förra året lagade Kaspelix-Maria världens godaste kantarellsås så jag får se till att plocka i år igen.


Joel, Trolla hälsar till dig att hon har gjort bus idag! Imorse efter morgonpromenaden smet hon in i sovrummet och sprang runt i min säng som ett barn på julafton - med smutsiga tassar!


Kram alla vänner!

Presentation

Omröstning

Tävlar du aktivt i lydnad, rallylydnad eller agility med din Dvärgschnauzer.
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards