Alla inlägg den 8 mars 2010

Av Annelie Finnebäck - 8 mars 2010 19:05

  

En bok som jag rekommenderar.


Idag är det internationella kvinnodagen som uppmärksammar ojämställdhet och kvinnors situation över hela världen. Tänk att utvecklingen år 2010 inte nått längre på vissa håll på vårt jordklot.


Jag har börjat läsa boken ”Att välja glädje” av Kay Pollack. Tänk om Telia kunde dela ut den boken till alla istället för telefonkatalogen . En vän på Facebook funderar på om hon ska börja blogga. Jag tycker att hon ska göra det och håller tummarna för att hon bestämmer sig för det. Att välja glädje är något man får göra som bloggare. Vill du blogga? Gör det, dela med dig av dina tankar och funderingar och ditt vardagsliv! Du äger vilket ämne du vill blogga om, du bestämmer hur privat du vill vara och du äger rätten att välja vilka kommentarer som publiceras och vilka som åker i runda arkivet, det vill säga att välja glädje istället för det negativa. Ibland läser någon det du skrivit och tolkar det på sitt sätt men du har inte ansvar för dåliga samveten, kom ihåg det.


Jag läste om Sanna Lundell som stängde av möjligheten att skriva kommentarer eftersom det var människor som mådde dåligt som skrev mindre trevliga kommentarer i hennes blogg, dels för sin skull men också för alla som gick in och läste hennes blogg. Nej, börja blogga och låt ingen annan ta över och minska din glädje att skriva! Skriv på och äg världen! I en del länder har man inte ens rätt till Internet oavsett om man är man eller kvinna. Jag håller tummarna för att min vän på FB börjar blogga! Jag lägger 5 minuter på att blogga, mer tid behöver det inte ta.


Jag har ägnat eftermiddagen åt långpromenad och valparna har fått klorna klippta. Tänk att det är två veckor sedan de föddes. De är så söta och mysiga. Jag kommer att lägga ut nya kort på hemsidan www.brackets.se imorgon.


Ha en bra måndagkväll alla vänner!


Ps. missa inte Medium ikväll 22.00 på TV4+



En av mina favorittidningar nr 3 som ska läsas ikväll

Presentation

Omröstning

Tävlar du aktivt i lydnad, rallylydnad eller agility med din Dvärgschnauzer.
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards