Alla inlägg under juli 2013

Av Annelie Finnebäck - 31 juli 2013 20:59

Det ska vara fint väder enligt min IPhone men nu åskar och regnar det. Vad hände?

Och vad hände med min Excelfil där jag lagt in alla utställningar...trots denna fil lyckades anmäla både till SKK i Backamo och till SSPK i Stockholm...som är samma dag :-). Ja, det är ju bättre att anmäla till för många utställningar än att missa att anmäla :-). Nej, jag tänker inte toppa med Gotland ;-). Logistiken och visning har löst sig tack vare snälla vänner :-).

Torsten har blivit trimmad och så har jag packat takboxen. Är så glad över takboxen. Ogillar oordning i bilen när man är ute och reser. Nej, nu ska det bli någon tv-serie via min IPhone.

Av Annelie Finnebäck - 29 juli 2013 07:52

"Torsten" Brackets Halla Ballou

Igår var vi i Ransäter och vi hade jättetrevligt. Träffade vänner och schnauzrade hela dagen :-). Ransäter är en väldigt vacker och trevlig utställningsplats. Antingen är det varmt eller så regnar det och igår bjöds det på båda vädren.

Valparna var med och hade en stor hage som till gruppfinalen fick minska i omfång som ni ser på ovanstående bild.

Vera och Ture undrar vad som hände med deras stora lekhage :-).

Hagen fick minska till förmån av en liten apinvasion :-). Dart (En miljon titlar Velvet Dandy's Dartangjang) skulle med två schnauzrar, även de från VD, in och tävla i gruppfinalen.

Dagens lunch.

Dagens "Ture" Brackets Kiviga Kruse

Veronica vann grupp 2 med Dart och slutade sedan som BEST IN SHOW-3.

Nu ska vi ladda om och planera inför Svenstavik!

Av Annelie Finnebäck - 27 juli 2013 20:29

Här höll affenfolket till idag och med proffsigt tejpade mattor. Trots vackert väder hade det inte funnits en chans att vare sig människor eller hundar överlevt utomhus. Allt var välordnat och mycket trevligt!

När vi packade ihop för att åka hem öppnade sig himlen, riktig svensk sommar med andra ord :-).

Det är CH. Velvet Dandy's Loranga "Affie". Nu förstår ni kanske varför de påminner om apor :-). Hon väljer själv att sitta så utan kommandon.

Tage med barnbarnet Ture på promenad.

Dagens lunch.

Givetvis lite shopping när hundgott.se fanns på plats. De har jättebra priser på sina varor. Kika in på deras webbshop!

Av Annelie Finnebäck - 27 juli 2013 11:04

Nu är vi i Årsunda och Affenpinscherspecialen. Kul att vara åskådare och sällskap. Mina dogs är som katter bland hermelinerna men nån ska vara det :-).

Vilket prisbord affenpinscherklubben raggat ihop! Utställningen är inomhus och dessutom med mattor! Svalt både för utställare och hundar. Det är över 50 anmälda Affenpinscher.

Av Annelie Finnebäck - 26 juli 2013 22:57

Apornas planet har imorgon samma koordinater som Årsunds :-). Det är Affenpinscherklubben som har sin årliga utställning och då kan man inte låta bli att åka dit och frossa i apor :-).

Så imorgon åker jag och dogsen till Årsunda för att umgås med vänner och bara ha trevligt.

Isvatten, välbehövligt i sommarvärmen!

Av Annelie Finnebäck - 26 juli 2013 07:50

Ni har väl inte missat Bates motell på SVT? Helt underbar! Lite Twin Peaks-känsla i nutid. Ingen skräck så ingen behöver bli mörkrädd. Serien har fantastiskt bra skådespelare.

Varför bara bilder på Torsten :-). Jo, han är den enda som ligger still när man ska fota :-). Imorgon hoppas jag med hjälp av ett proffs ta lite nya bilder på valparna som har borttrimmade mag- och benhår :-).

Ja, det får ni helt enkelt stå ut med. De trimmas inför sin juniordebut på MyDog i Göteborg i januari. Och då får de bli lite mindre hår i valpklass :-).

Morgonen började med en Tage som sov på min arm och ett hiskligt men befriande åskväder!

Av Annelie Finnebäck - 25 juli 2013 07:39

Jag älskar ordspråk och hittade detta häromdagen:

"Du kan misslyckas många gånger men är inte misslyckad förrän du börjar skylla på andra." / Olaus Petri

Det stämmer väldigt bra! Finns de som hela tiden skyller allt på andra. Som vanligt finns det inga genvägar i livet :-).

Jag har börjat lyssna på del 3 i "Sagan om Isfolket". Jag skulle ju vänta för att samla på mig lite ljudböcker men nu har även del 4 släppts och jag hoppas del 5 kommer nästa vecka. Då har jag att lyssna på ett par timmar ;-). Storytel är helt enkelt bäst!

Av Annelie Finnebäck - 24 juli 2013 07:05

En bild på "Vera" Brackets Vira Blåtira

Igår trimmade jag Strulade. Jag har inte träffat henne på två månader men hon blev riktigt glad när vi träffades. Sen traskade hon nöjt med sina fodervärdar. Hon har blivit så fin och jag är väldigt nöjd med hur hon sköts om! Strula ska få ett pass för familjen vill ha med henne på semester.

Flera av mina valpköpare har med sig sina hundar på semester. Det är roligt. Dvärgschnauzern är en liten och behändig hund att ha med sig på resan. Gillar det mesta bara det får vara med.

Presentation

Omröstning

Tävlar du aktivt i lydnad, rallylydnad eller agility med din Dvärgschnauzer.
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16 17 18
19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards