Senaste inläggen

Av Annelie Finnebäck - 22 september 2013 19:36

Helgens tema har verkligen varit MH :-). Idag var jag B-figurant och det är himla roligt. Det är garanterat trevliga och roliga människor man får jobba med! Nästa år ska jag prioritera i min kalender så jag blir A-figge. Det skulle vara himla roligt att bli testledare. Som jag sa tidigare. Jag skulle vilja ha typ 900 dagar på ett år :-). Ja, så mycket roligt finns det att göra i livet. Utställning är min prio men med 900 dagar skulle jag hinna med att jobba mer som MH-figurant och även mer som ringsekreterare. En klok person sa idag att det är en ynnest att ha mycket att välja mellan och jag håller med. Jag har ju valt vad som är viktigast för mig samt att inte vara borta mer än en gång i veckan osv. På så vis har jag hållit stress och magkatarr borta.

Jag ser verkligen fram emot våra fyra MH-dagar nästa år för Dvärgschnauzer tillsammans med några av mina uppfödarkollegor!

ANNONS
Av Annelie Finnebäck - 21 september 2013 17:09

 

Det blev ingen sovmorgon imorse heller :-). Messi skulle gå MH idag på Örebro BK och det var jättekul att se honom. Så han kampade och lekte. Att det är samma storlek på bitstocken som används för alla raser, små som stora hindrar inte en liten hund som vill leka. Nästa år kör vi fyra dagar i rad och då deltar bland annat avkommor efter Sixten (SE UCH Brackets Sixten Redlös) och Tage (INT & NORD UCH Kaspelix Kompis Tage). Från mig kommer då Tages barnbarn att beskrivas så det blir lite släktträff samtidigt :-).


Jag brukar till 99 procent av gångerna blogga från min Iphone och då ser det lite annorlunda ut när man bloggar. Nu när jag skulle gå in på bloggplatsen via datorn för att blogga så kommer det upp en header med slumpvisa bloggar. Det var så längesen jag var inne via datorn så jag har inte sett headern på länge. Nu hajade jag till när jag loggat in och tänkte först men gud tillåter bloggplatsen reklam för porr. Men så såg jag att det var en slumpvis blogg tillhörande en ung tonårstjej med den allt så vanliga posen, plutmun och nästan inga kläder på överkroppen. Jag håller tummarna för att tjejerna slipper bli kontaktade av pedofiler och annat snuskigt patrask. Jag hoppas att tjejerna blir peppade av sina föräldrar att de duger som de är. Att de behöver inte pluta med läpparna för att vara söta eller vackra.

ANNONS
Av Annelie Finnebäck - 20 september 2013 19:08

Missa inte klippet då Karin Adelsköld ger svar på tal :-). Hon är helt underbar.! Jag lyckades inte länka till videon men ni hittar den på Youtube. Älskar när folk har självdistans och humor!

I helgen är det utlovad strålande sol och det passar våra aktiviteter perfekt! Nu ska det bli promenix och sen sista avsnittet på Broadchurch påmTV4 play.

Av Annelie Finnebäck - 19 september 2013 19:24

Jag har en förkärlek till kriminalserier när jag väljer ljudböcker. Men den boken som jag lyssnat på senast innefattade inga mord men var väldigt intressant att lyssna på. Hur fasaden blir så viktig att lagar och normer sätts ur spel. Hur man skyller på andra istället för att ta ansvar för sina beslut och handlingar. Och en påminnelse om att aktier och optioner kan man satsa på om man har råd att förlora pengarna.

Äntligen har det kommit en ny del i serien i Sagan om isfolket. Den blir det till att börja lyssna på imorgon. Nu blir det lite arbete vid jobbdatorn i några timmar. Veckan har bara svischat iväg men har roligt så går tiden fort. Nej, nu ska jag fortsätta jobba.

Av Annelie Finnebäck - 18 september 2013 06:21

Låt aldrig någon slå dig på fingrarna i syfte att förminska dig eller rättare sagt tillåt aldrig det av någon anledning. Låt inte någon få dig att backa tillbaka och få dig att osynliggöra dig själv. Det är små människor som har det behovet och det är en av de olika härskartekniker som finns. Att vara sig själv, bemöta andra med respekt, alla måste få vara olika mm är när det kommer till kritan begränsat till dem själva :-). Människor som är nöjda med livet och är trygg i sin yrkesroll har inte behov av att förminska andra. Jag kör med "Live and let live".

Fick en trevlig inbjudan idag om lunch och valpmys (dvärgschnauzer) hos en uppfödarkollega! Inget man kan tacka nej till :-).

Av Annelie Finnebäck - 17 september 2013 20:07

Hur snyggt jobbat är det inte av Velvet Dandy's!

Ikväll blir det tidigt i säng med sällskap av ovanstående tidning :-).

Av Annelie Finnebäck - 16 september 2013 20:15

Här är Sixtens (Brackets Sixten Redlös) fina son, Gogo Doll's Bellini Amore "Love". Han blev 2a i valpklass på en inofficiell utställning i Botkyrka i söndags. Han är två dagar äldre än mina valpar och är jättefin! Här visas han av sin uppfödare Alexandra Hjärtmyr.

Jag hoppas han kommer till MyDog i januari! Årets utställningssäsong har tre utställningar kvar i år, Sundsvall, Växjö och Stockholm och sen kör 2014 års säsong igång i Göteborg på MyDog i januari. Då är våra knattar juniorer :-).

Av Annelie Finnebäck - 15 september 2013 21:19

Ja, vart ska jag börja :-). En sak vet jag att jag kommer nog glömma en del för det har varit en roligt och fartfylld helg :-).

I fredags åkte jag och hundarna till Göteborg till "Casa Ling Larsson" med all tänkbar service och gästvänlighet. Vad sägs om specialgjorda köttbullar till hundarna! Mina har aldrig ätit annat än Scans tidigare :-).

På lördagsmorgonen åkte vi till Höganäs till Svenska Schnauzer Pinscherklubbens utställning. Jag skulle jobba som ringsekreterare så jag överlämnade valparna till Veronica och Maria som visade dem i en annan ring. Här ovanför är det en bild på Torsten (Brackets Halla Ballou).

Christina bjöd oss på hemmagjord Ceasar sallad. Hur gott som helst i det varma sommarvädret.

Underbara Inez hjälpte till med att serva hundarna och fota :-).

Pingu var vår maskot :-)

Gimo gick samma dag och där blev Tages dotter Argenta's Mini Eileen med Clura, BIR-valp och kvar i sista utplocket. Släktdragen syns tydligt! I Stockholm är hon junior och det ska bli kul att se henne då. Grattis Boel och Caroline!

Till höger är min lilla prinsessa som är junior till MyDog. Ja, Maria, lite svag för dvärgschnauzer är du allt ;-). Vår danska vänner Helle och Stavros, kennel Mohner's var på plats och det är alltid lika roligt att träffas!

Jag åkte hem på lördagskvällen och såg söndagens BIS-final via webb-TV. Dart, Velvet Dandy's Dartanjang, som är uppfödd och ägs av Veronica och Maria blev BIS-1 i Höganäs i lördags och BIS-1 idag i Sofiero på Sydskånska kennelklubbens utställning. Vilken helg! Inatt kommer de hem och så upp tidigt imorgon bitti för att jobba:-). Glamour glamour :-).

Presentation

Omröstning

Tävlar du aktivt i lydnad, rallylydnad eller agility med din Dvärgschnauzer.
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2014
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se