Alla inlägg under augusti 2013

Av Annelie Finnebäck - 25 augusti 2013 07:12

Dagen då man hade dubbelanmält :-). SSPK Stockholm och SKK Backamo löste sig på så vis att Sixten är kvar på västkusten och visades av Christina Ling Larsson till andra bästa hane i Backamo!

Jag och Eva åkte till Stockholm och hemma hos Veronica hämtade vi upp affenpinschrar och Schnauzer. Carro körde sen maratonvisningar i Stockholm:-). Carro var snäll och hjälpte mig att visa Ture i valpklass. Han ville inte riktigt trava på för han ville gå med sin matte som visade Torsten ;-).

Vera blev BIM-valp igen och Torsten BIR-valp. Sen travade Torsten till sig en BIS-2 placering i valpklass 4-6 månader.

Återigen, det var en helt fantastisk miljö! Här vill jag ha utställning igen!

Vunna leksaker som uppskattades.

Carina som bland annat är SSPKs utställningsansvarige, fyllde år igår och det firade vi alla tillsammans!

Maria Landergård blev BIG-2 med sin dvärgschnauzer ps Messi på Gotland, grattis! Fler som var på Gotland var Velvet Dandy's med Dart (VDs Dartanjang) sin vinstrika Affenpinscher. Han vann grupp 2 och sedan blev han BEST IN SHOW-3!!! Så häftigt!

Igår var det alltså utställning på tre orter så jag har säkert missat att gratta någon. Kul när man kan hjälpas åt och visa hundar så ingen behöver klona sig.

Av Annelie Finnebäck - 24 augusti 2013 13:46

Här är vi idag på utställning, Ulriksdals slott. En helt fantastisk miljö! Omgiven av denna miljö med trevliga vänner runt ringen och solen skiner! Helt perfekt!

Perfekta promenadstråk. Här måste SSPK ha utställning igen!

De tre musköterna gillar sin valphage!

[Bild]

Tältet är perfekt! Är supernöjd med det!

Av Annelie Finnebäck - 23 augusti 2013 18:43

Häromdagen sa en klok person att jag skulle ta det lugnt och chilla. Inte alltid så lätt när det är som mest hektiskt på jobbet :-). Hektiskt men roligt! Men nu är det fredag så nu chillar jag.

Alla hundarna är klara inför helgen. Jag vägrar ut mig på att stå med puts kvällen innan. Man kan bli sjuk, stuka båda händerna... Är man stenbock så planerar man även för sånt :-).

Av Annelie Finnebäck - 23 augusti 2013 07:11

Av Sixtens valpar som Alexandra (kennel Gogo Dolls) fött upp har två av dem börjat på samma valpkurs. Har lånat bilden från FB på de små liven.

Tänk att det är ca 5 månaders sedan man gick och väntade, dels på den kullen men också på Trollas kull :-). Och så vips går de på valpkurs :-).

Av Annelie Finnebäck - 22 augusti 2013 19:00

Torsten är som sin mamma :-). Inget är högt nog :-).

Jag hämtade ut tältet idag på postens utlämningsställe. Beställde det i måndags morse och på tisdagen fanns det för hämtning :-). Så nu ligger det i takboxen och väntar på utställning :-).

Nej, nu ska det putsas valpar innan det blir ont.se

Av Annelie Finnebäck - 21 augusti 2013 16:43

Jag har nästan aldrig på min TV men igår skulle jag se andra delen av den engelska serien Broadchurch. Slocknade efter två sekunder så det får bli TV4 play istället :-).

Ovan bilder är på Vera (Brackets Vira Blåtira) som igår blev 5 månader.

Jag kan tipsa er om en bra blogg där Sophie delar med sig av sin vardag!
http://jag-och-min-crohn.bloggplatsen.se/

Och här är Torsten (Brackets Halla Ballou). Ture (Brackets Kiviga Kruse) var ute och strosade så han blev det ingen bild på.

Är helt hooked på lax :-). Får nog bli bli sallad på menyn nästa utställning :-).

Ps. Tack för all omtanke!

Av Annelie Finnebäck - 20 augusti 2013 08:15

Det är väldigt bra med Storytel eftersom böcker man lyssnar på kan laddas ner och lyssnas på i offlineläge. Perfekt när man är någonstans där mobilen måste vara avstängd. Då kan man stänga av roaming men lyssna på en ljudbok.

Inatt var det återigen dags för akuten men eftersom diagnos är ställd så fick jag behandling på en gång och efter ett par timmar så försvann smärtan. Men det tog några timmar ytterligare för att få träffa en läkare så jag kunde åka hem. Då var Storytel perfekt. jag tror halva Örebro var på akuten inatt så det var inte konstigt att man fick vänta på att bli utskriven men med boken "I de lugnaste vatten" i öronen gick tiden lite snabbare.

Igår morse tyckte jag lite synd om mig. Men bara under den korta tid det tog att beställa ett utställningstält från Hansegården. Vad man är "värd" mycket när man vill ha något ;-). Bilderna är från Hansegårdens hemsida. Det blir ett lila. Snygga killar klär i rosa men även i lila :-).

Nej, nu ska jag vila och försöka sova lite.

Av Annelie Finnebäck - 19 augusti 2013 07:16

Härligt med måndag och ha en ny vecka framför sig! Jag hoppas dock på en smärtfri vecka men det är inget som ska få styra in mina tankar på negativa vägar.

Jag skäms inte för att säga att jag har balans i livet och mår bra av det. När en anhörig till mig gick bort för några år sedan hade jag inte balans av naturliga skäl men det den händelsen hjälper mig att ha perspektiv när saker och ting händer.

Man kan börja med att inte ta sig själv på så stort allvar. En del är så otroligt lättkränkta. Är det ett resultat av vårt I-land. Man har tid och råd att sätta sitt eget jag i centrum hela tiden. De lättkränkta kan läsa samma text som du och jag men tolkar det helt annorlunda. Man behöver inte utnämna sig till huvudrollsinnehavare i allt man läser och ser ;-). Prova en dag ska ni få se men det är klart för en del blir det ingen uppmärksamhet för alls ;-).

Det viktigaste är att inte låta någon begränsa dig, få göra dig liten eller till och med så du försöker göra dig osynlig. Du förstår, dessa människor kan du aldrig göra nöjda. Ta plats och var dig själv! Mår du bra så våga säg det högt. Det kan inte bara vara när man mår dåligt som man får ventilera det med hela världen. Har ni inte läst Mia Törnbloms böcker så gör det!

Grattis kennel Velvet Dandy's till BIS-2 i Norrköping (bilden är lånad från FB och är då Dart vinner grupp 2) och till kennel Fixus som blev BIS-3 i Eskilstuna!

Presentation

Omröstning

Tävlar du aktivt i lydnad, rallylydnad eller agility med din Dvärgschnauzer.
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards