Alla inlägg under februari 2013

Av Annelie Finnebäck - 5 februari 2013 17:27

Bilder från dagen! För min del får det gärna komma mer snö! Tycker det är helt underbart med det vackra vinterlandskapet.

Så praktiskt att ha mail och blogg mm i min IPhone. Ja, man stavar fel och tappar ord men so what :-). Jag är effektiv och det är huvudsaken. Min IPhone är verkligen en liten minidator.

Nu ska Strula få lite pälsvård sen lite jobb.

Kram alla vänner!

Av Annelie Finnebäck - 4 februari 2013 22:42

Stenbockar gillar att planera så nu har jag planerat in besök hos Tages valpar hos kennel Argenta! Ska bli väldigt trevligt!

Ikväll var det start på ÖLKKs juridikkurs. Det är så skönt att ÖLKK har en egen klubbstuga. Samtidigt som det var kurs kunde jag fortsätta att skriva på ett pågående projekt som jag i ett svagt ögonblick sa ja till :-). Men snart är det klart och jag har inget dåligt samvete längre.

"Den som aldrig tänker färdigt får aldrig någonting gjort".

Kram alla vänner!

Av Annelie Finnebäck - 4 februari 2013 08:10

Bild på Tage som valp när han busar med kamerakullen.

Jag håller på och sorterar bort lite åtaganden i mitt liv. Ibland känns det som några gör allt och några gör ingenting eller åtminstone betydligt mindre :-). Jag skulle inte klara av att göra ingenting men inte heller att göra allt. Balans som vanligt är bästa medicinen.

Måste också ta mig i kragen och sortera bort lite på FB. Hinner inte att följa dem jag vill följa helt enkelt.

Kram alla vänner!

Av Annelie Finnebäck - 3 februari 2013 11:07

Här kommer bilder på kennel Argentas valpar fotade vid 5 veckors ålder!

Kram alla vänner!

Av Annelie Finnebäck - 3 februari 2013 11:03

Bilderna är på Tage när han var 13,5 vecka världens bästa kompis. Jag är så glad över honom! I nästa inlägg kommer bilderna på hans valpar.

Av Annelie Finnebäck - 3 februari 2013 06:49

En bild på Trolla :-). Huvudet får ni tänka er till vänster. Jag har fått bilder på Tages valpar från kennel Argenta och där finns en Tagekopia :-). Jag ska boka in ett Stockholmbesök för att klämma och känna på dem och givetvis snusa med dem :-). Jag ska lägga in bilderna lite senare. Ni som är vän med mig på FB kan skåda dem där. Jag är väldigt glad och nöjd med denna kull!

Idag blir det pälsvård som bad och trimning. Har köpt en toppenbra kam från Chris Christensen. Bra kammar är svåra att hitta. Greyhound har också bra kammar.

Kram alla vänner!

Av Annelie Finnebäck - 2 februari 2013 19:13

Idag var vi till Södertälje för styrelse med specialklubben. Här är en bild på Evas sötnos. Hur kan man motstå en peppar/salt :-).

Ikväll är det melodifestivalen men den skippas. Imorgon blir det trimning av dogsen!

Kram alla vänner!

Av Annelie Finnebäck - 1 februari 2013 07:13

Trolla använder soffan som divan när jag vänder ryggen till :-). Mina hundar för inte vara i soffan. De fick vara i förra soffan men inte i den här. För säkerhets skull så ligger det en filt i soffan för eventuella besök av hundtassar.

Jag har bokat tid för ultraljud för Trolla till den 18/2. Då är det 30 dagar från första parningen och 32 dagar från andra parningen. Det blir inte fler valpar för att man parar flera gånger men chanserna förbättras att man prickat in rätt tid.

Kram alla vänner!

Presentation

Omröstning

Tävlar du aktivt i lydnad, rallylydnad eller agility med din Dvärgschnauzer.
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8 9 10
11 12
13
14
15
16 17
18 19 20
21
22
23
24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards