Alla inlägg under december 2012

Av Annelie Finnebäck - 19 december 2012 16:37

Nu har jag äntligen fått hem min nya trimväska "Bengt" som ska vara min utställningsväska. Tack Jeanette för hjälpen!

Jag har tidigare haft en ryggsäck från Agria som utställningsväska. Problemet med den är att den inte är särskilt överskådlig. Men däremot har den hållit coca-colan väl kyld och det är inte fy skam :-).

Jag är snart doktor på sötvattensräkor :-). Har läst allt jag kommit över på webben. En av mina vänner tyckte jag skulle skaffa en affen istället :-) men nej det får bli räkor.

Till helgen ska mina hundar trimmas och badas. Älskar att pyssla med hundarna så det kliar i mina fingrar kan jag lova.

Kram alla vänner!

Av Annelie Finnebäck - 18 december 2012 07:18

Julkorten börjar att strömma in. Här är ett av dem. Själv får jag nog köra på samma som tidigare år. Jag tänker ha datorn på så lite möjligt de kommande dagarna så det finns inte tid att göra ett nytt julkort.

Idag blir det återbesök hos kiropraktorn. Det känns riktigt rejält när kläms och trycks men det blir till det bättre.

Igår kom pm till MyDog i Göteborg, 44 ps anmälda lördag och söndag.

Kram alla vänner!

Av Annelie Finnebäck - 16 december 2012 09:30

Bilden är på Veronica och Izor från Veteran of Veterans 2010.

Vi vill ju ha kvar våra fyrbentingar för alltid och det är hårt när den dagen man förtränger kommer. Igår blev jag så ledsen över att höra att CH. Velvet Dandy's Ben Nevis "Izor" inte finns längre. En härlig Schnauzer på alla sätt och vis! Vi tänker på er Stefan och Anka!

Izor var Stefans agilityhund men tävlade även i skönhet som ni kan se om ni klickar på länken nedan. Funkar inte det, gå in på Velvet Dandy's hemsida och under Länkar går ni in på deras gamla sida och bläddrar ner lite på startsidan så hittar ni länken.

Kram alla vänner!

http://www.old.velvetdandys.com/engelska/engelska.htm

Av Annelie Finnebäck - 15 december 2012 10:48

Det blev inget Stockholm idag. Typiskt, jag hade verkligen viljat vara på plats och träffat alla vänner. Den inplanerade shoppingen fixar andra åt mig.

Igår var jag hos kiropraktorn med mitt ryggskott och det kändes vill jag lova :-). Det blir återbesök på tisdag. Jag kan verkligen rekommendera Adam Hanser som har sin klinik på Storgatan 6 i Örebro.

Jag är helt uttråkad men både det och ryggen är övergående. Har ägnat mig åt att surfa på lite aquascaping. Hundarna är så snälla och får ligga hos mig i sängen. Trolla ligger närmast som ett element. Sixten har inte riktigt förstått än att man tar det lite försiktigt med matte :-).

Kram alla vänner!

Av Annelie Finnebäck - 13 december 2012 14:28

Imorse gick jag en kort hundpromenad eftersom det -22 grader. Det är mer än jag klarar av. Jag halkade till och kände en brännande smärta i korsryggen. Nu ligger jag i sängen med fötterna högt med ryggskott. Varvar det med att vara uppe och gå.

Häromdagen var Tore (SE & FI UCH Kaspelix Square The Circle) med mig på lite akvarieresearch. Han är så snäll att ha med men stackarn trodde det väntades bad när han hörde allt bubblande i akvarierna :-).

Nu ska jag fortsätta några timmar till i min totalt uttråkade värld :-).

Kram alla vänner!

Av Annelie Finnebäck - 9 december 2012 11:00

Bilden är på Tore, en genomsnäll kille.

Hundarna badade och trimmade. Vi har precis varit ute och lekt i snön vilket de uppskattar mer än mig :-). Lite hundmassage står på schemat och lite research inför vårt nya husdjur eller våra rättare sagt - akvariefiskar!

Jag hade akvarium när jag bodde hemma men nu är jag sugen igen. Utvecklingen har även gått framåt på det här området. Jag vill ha något litet även att det innebär mer jobb för att uppnå en bra balans i akvariet.

Jag vill bland annat ha räkor och har tittat på Fluvals nanoakvarium. Vi får se vilket det blir. Det finns en hel del att läsa på innan, man är ju inte stenbock för inte.

Kram alla vänner!

Av Annelie Finnebäck - 8 december 2012 07:20

Bilderna är på Brackets Sixten Redlös"Sixten".

På den tiden man fick framkalla filmrullar var jag jätteduktig på att sortera in bilder i album och skriva en text till varje bild.

Sen digitalkamerans intåg i mitt liv så har jag inga album längre. Däremot finns alla bilder strukturerat samlat på digital media. Det tidigare albumet är ersatt av min hemsida och blogg. Jag har vänner som har digitala fotoalbum så vem vet, när jag får lite tid över så kanske jag slår till :-).

Igår eftermiddag var det lite klubbarbete för ÖBKs RUS-sektion inför vårt planeringsmöte för MH/MT år 2013. Klubbarbete känns än så länge mer lockande än att arbeta med ett digitalt fotoalbum :-).

Kram alla vänner!

Av Annelie Finnebäck - 6 december 2012 08:17

Bilden tog jag igår morse. Några timmar senare var det betydligt mer snö. Då var det inte läge att fota utan det var båda händerna på ratten som gällde.

Varför blir det kaos när det snöar i vår region? Det är inte ofta vi får så här mycket snö vilket gör att vår infrastruktur och även vi människor är inte rustade för detta. I Stockholm bor det väldigt många människor på en begränsad yta och för att trafiken ska löpa på så måste kollektivtrafiken flyta på. Det gjorde den väl inte riktigt igår.

Jag hoppas i alla fall på snöfria körbanor och massa snö för övrigt till jul.

Sixten är den enda här hemma som inte besväras av snömassorna :-).

Till alla er som ska tävla i Finland i helgen, lycka till!

Kram alla vänner!

Presentation

Omröstning

Tävlar du aktivt i lydnad, rallylydnad eller agility med din Dvärgschnauzer.
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5 6
7
8 9
10
11
12
13
14
15 16
17
18 19 20 21 22 23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards