Direktlänk till inlägg 24 juni 2012

Sjukt

Av Annelie Finnebäck - 24 juni 2012 08:25


Det finns mycket som är sjukt i världen. Ordet sjukt använder vi även till något som är positivt. Kan inte vara lätta att lära sig det svenska språket :-). Men igår åt jag chokladdoppade jordgubbar och det var sjuuukt gott! Smälte bara Marabou mjölkchoklad, supergott och superenkelt. Rekommenderas!





Kaspelix Square The Circle "Tore"

Tore är sjukt snäll men han är absolut inte mesig. Ingen hund bråkar med Tore då kommer hans engelska värdighet fram, inget rubbar hans balans utan han bara är utan att förställa sig. Igår var vi också ute från morgon till sen kväll. Efter morgonpromenaden så fick Tore sin veckotrimning och var riktigt fin på bordet. Sen efter en stund ute i trädgården så såg han ut som på bilden :-).




  

  

Vad är viktigt i livet? Om vi listar vad kommer först då? Att inte bli sjuk är nummer ett för mig. Vad är livet om jag, min familj eller mina vänner inte får vara friska.


Sen är det sjukt gnälligt i samhället. Ni som ständigt gnäller över allt, fundera på var skon egentligen klämmer. Gnäll brukar vara ett symptom på något annat. Ett tråkigt äktenskap eller förhållande därhemma kanske? Där jag bor sköts bland annat driften av vattnet av vår samfällighetsföreningen. Föreningen har en vattenkommitté som för ett tag sedan fick ett surt mail från en medlem som tröttnat på att vattnet återigen var avstängt och det vore bra om de som var ansvariga skötte sig jobb. Ja, det var något i den stilen.


från min trädgård


Om vuxna människor kunde låta bli tangentbordet när klimakteriebesvären griper tag i dem. Gäller både män och kvinnor. Bor man på landet så påverkas man av naturen och det gäller även oss som bor granne med Kilsbergen. Människorna i vår vattenkommitté arbetar ideellt. Ibland sent en fredagskväll kan vi få SMS om att vattnet stängts av akut på grund av vattenläcka. Så medan vi andra sitter inne i värmen i soffan och tittar på Lets Dance så är några ute i skogen vid vattendammen och klurar ut vad som blivit knasigt så vi kan få tillbaka vårt vatten.


Klart man får gnälla ibland men tänk innan ni gnäller varför ni egentligen gnäller. Ta tag i ditt liv istället, skilj dig från din man/fru eller flytta ifrån din sambo. Det är oftast det som förpestar människors sinnen så de gör livet surt för alla andra.


Ta vara på livet och dess möjlighet!


Idag är det pälsvård och ljudbok på schemat. Frida har tipsat om Ann Rosmans bok "Porto Francos väktare".



Kram alla vänner! 

 
 
Ingen bild

Maria

24 juni 2012 09:01

Härlig blogg! Håller med dig helt och hållet :-)

Kram

Annelie Finnebäck

25 juni 2012 14:41

Tack! kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annelie Finnebäck - 27 januari 2014 21:42


Min blogg hittar ni numera på kennelbrackets.wordpress.com

Av Annelie Finnebäck - 26 januari 2014 22:01

Vet inte om jag ska byta verktyg för bloggen till wordpress - kennelbrackets.wordpress.com - har varit inne där och testat lite. Vill ju kunna ladda upp filmer enkelt :-). Vad tycker ni? Någon som har erfarenhet av bloggplatsen och Wordpress? ...

Av Annelie Finnebäck - 26 januari 2014 08:44


Vera är som sin mamma, hon ska sova så nära mig som möjligt :-). Trolla är chanslös mot Vera för på något sätt lyckas Vera vara den som kommer närmast. Trolla har gett upp och använder Vera som huvudkudde istället :-). Helgen har varit intensiv ...

Av Annelie Finnebäck - 23 januari 2014 06:38


Här är en bild på Brackets Vira Blåtira "Vera" när hon var 2 dygn. Det är ca 10 månader sedan :-). Det är rogivande med valpar och man kan sitta vid valplådan hur länge som helst och studera dem. Många lägger ut bilder på nyfödda valpar på FB...

Av Annelie Finnebäck - 21 januari 2014 22:21


En bild från i somras på Ture och Vera :-). Vem äger dig? Du själv eller någon annan? Jag äger mig själv :-). Prova på att äga dig själv om du aldrig gjort det, det rekommenderas :-). Det gör du genom att bestämma över dina egna val, åsikter och...

Presentation

Omröstning

Tävlar du aktivt i lydnad, rallylydnad eller agility med din Dvärgschnauzer.
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13 14 15 16 17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards