Alla inlägg under februari 2012

Av Annelie Finnebäck - 9 februari 2012 22:09


Förra året vid den här tiden gick kameran varm :-)     


Får nog ha en omröstning snart om ordspråk :-). Vad sägs om "En groda i en brunn vet inget om havet". Jag tycker den är klockren!


Ikväll har det varit ringsekreterarutbildningen så nu ska det snart bli lite TV innan sovdags :-). Veckorna går undan men det är väl så när man har roligt :-). Nästa vecka blir det förkovring i ledarskap! Ska bli kul! Imorgon blir det pälsvård för hundarna och sen god mat på kvällen med vänner.


Kram alla vänner!

Av Annelie Finnebäck - 8 februari 2012 17:29


Sixten fotad i maj förra året

  

Brackets Sixten Redlös "Sixten" och Brackets Asta Kask "Asta" är två ur punkbands-kullen som ska göra MH i år och fler hoppas vi att det ska bli. Jag har inte hunnit SMSa till alla i kullen än. Det ska bli så roligt med MH! Det är det här hund handlar om, massor av hundaktiviteter! Bara en massa positiv energi! Det är roligt att gå tillbaka på sin hemsidas nyhetssida och titta på bilder och bli påmind om roliga resor mm. Vad uppdaterar du din hemsidan med?  



Asta fotad i maj förra året  


Jag ser fram emot Dvärgschnauzerringens årsmöte på lördag. Det är alltid trevligt att träffa vänner och särskilt nu när det är glest mellan utställningarna. Jag ser fram emot mycket just nu. Snart är vi i mitten av februari och vips så är det vår! Jag har har balans och harmoni i livet och det är bara att njuta av det.


Kram alla vänner!

Av Annelie Finnebäck - 7 februari 2012 17:31

 


I söndags parade vi Virus med Gösta så nu är det bara att vänta. Det gick som en dans precis som det ska göra. Nu ska jag börja fundera på ämne till valpkullen. Tips mottas gärna! Hur ser era valplådor ut under valparnas första tid? Berätta gärna!  


 


En av mina favorittidningar är Jeanne 'd Arc Living, en dansk inredningstidning. Fick det senaste numret av min mamma i helgen, det tackar vi för! Danskarna är duktiga på många saker, tidningar, tv-serier mm.


Ett helt underbart ordspråk! Jag tror världen skulle se annorlunda ut om alla hade detta ordspråk med sig:


"Rykten är gjorda av hat, spridning av förlorare och accepteras av idioter".


Kram alla vänner!


Av Annelie Finnebäck - 5 februari 2012 09:08

 


En journalist skrev i en tidning att Thorsten Flinck alltid levererar. Jag undrar vad det är han levererar. Känns mer som kejsarens nya kläder. Ja, för många många år sedan var han en stor begåvning. Igår kändes det inte så utan jag tänkte bara på hur mycket av mina TV-licenspengar som slösades bort. Gina Dirawi, där har vi en begåvning som heter duga! Vilket programledarämne och en förebild för många tjejer!


Idag blir det en lugn söndag, hundpromenad och sen fika hos en kompis. Plugga lite för ringsekreterarutbildningen och trimma.


Kram alla vänner!

Av Annelie Finnebäck - 4 februari 2012 18:33


Idag har vi varit på Örebro läns kennelklubb föreläsning om juridik med Anne Skogh från SKKs juridiska avdelningen. Det var en lärorik föreläsning med många intressanta diskussioner. Allt från A till Ö har vi kört igenom. Samtliga avtal, hur länge en dolda-fel försäkring gäller, att skriva ut namn på människor och skriva nedsättande om dem på sin hemsida/blogg/forum är inte förenligt med SKKs grundregler, fodervärdskap, bilagor mm. 



 


Vems sida är SKKs juridiska avdelning på? Uppfödarens eller valpköparen? Som föreläsaren svarade, vi har inget partsintresse utan svarar på frågor om vad som gäller utifrån lagar och regler.


  

Agria var där informerade om försäkringar.


  

Dagens lunch - landgång som köket i kvinnersta ordnat. Brödet bakar dem själva.


Det var en jätteintressant föreläsning!


  
Gårdagens kvällsfika hemma hos en kompis


Kram alla vänner!


Av Annelie Finnebäck - 3 februari 2012 17:05

I tisdagskväll var det möte med MH-folket i Örebro BK för planering av årets MH och MT. Här är det verkstad vill jag lova. Ingen som rackar ner på andra eller ska tala om vad någon inte gjort för att själv få framstå som bättre. Nej, här hjälps alla åt och passen under året fylls snabbt med figuranter.Söndagen den 13 maj är det MH i Örebro för punkbandskullen som är född 4 januari 2011. Det är svårt att få platser på MH och mycket slit för att få ihop allt så jag hoppas att så många som möjligt ur kullen kan delta. Inbjudan kommer via mail/sms. I april ska jag gå en kurs så jag blir certifierad utställningsarrangör (CUA). Det ska bli roligt! Allt för att få mer kunskap och på så vis tillföra en styrelse och klubb mer.Man behöver inte sitta i en styrelse för att bidra med arbete till en klubb. Det är många som vill ha aktiviteter men färre som vill hjälpa till. Allt blir så mycket bättre av att hjälpas åt. Även att jag inte kommer att sitta i styrelsen för Dvärgschnauzerringen efter årsmötet så har jag lovat MH-kommittén att ordna ett MH i Örebrotrakten under året. Vem hinner sitta hemma och ha tråkigt bakom ett tangentbord.Nu blev det ett blogginlägg utan bilder för jag bloggar från en IPad. En teknikalitet som jag inte fallit för. Kram alla vänner!

Presentation

Omröstning

Tävlar du aktivt i lydnad, rallylydnad eller agility med din Dvärgschnauzer.
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4 5
6
7 8 9
10
11
12
13 14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards